REDUCTION EXCEPTIONAL OF CHARGES ODP
31 di maghju di u 2020

RELIEF EXCEPTIONAL IN CHARGES D'OCCUPAZIONI PUBLIC DOMAINE

50% DISCOUNT

A pandemia di COVID-19 hè una sfida senza precedente per l'industria turistica. A cumuna di L'Ile-Rousse piglia piena misura di e gravi cunsequenze ecunomiche è suciali chì ne risultanu per a nostra cità.

Dopu a cunsultazione cù ACAIR, Associazione di Cummercianti è Artigiani di l'Ile-Rousse è UMIH, Unione di i Cummercii è di l'Industrie di l'Ospitalità, u sindaco è a so majuranza municipale anu decisu di applicà una riduzione di 50% in i carichi per i tituli di occupazione di duminiu publicu per a stagione estiva 2020.

Nuvelle misure di sustegnu finanziariu ponu esse pigliate sicondu l'evuluzione di a situazione è l'indicatori ecunomichi ligati à u turisimu in a nostra stazione balneare.

Spettaculu – 25/11

Dans le cadre de la Festa di a lingua, la Municipalité de L’Ile-Rousse a offert aux scolaires (3èmes et 4èmes classes bilingues) la représentation...

leghje più