Cunsigliu Municipale - 30 d'ottobre di u 2020 à 18:00
30 ottobre 2020

A riunione di u Cunsigliu Municipale si terrà à a Mairie u venneri 30 d'ottobre 2020 à 18 ore, secondu l'ordine di ghjornu chì segue :

• Chjama di i cunsiglieri
  • Apertura di a sessione
  • Nominazione di u secretariu
  • Approvazione di u verbale di u cunsigliu municipale di u 29 di settembre di u 2020

Approvazione di l'agenda di a riunione:

1. Nominazione di i delegati di u cunsigliu portu di u Portu cummerciale.
  2. Parcheghju gratuitu in a cità da u 1 di nuvembre di u 2020 à u 15 di marzu di u 2021.
  3. Rimborsu di l'abbonamenti annuali è staghjunali di parcheggi pro rata temporis per ragioni di COVID-19 è parcheggi gratuiti.
  4. Auturizazione di firmà un cuntrattu di occupazione privata di u duminiu publicu pè u CPAM à u Centru Jean Simi.
  5. Auturizazione di firmà un cuntrattu d'occupazione privata di u duminiu publicu per l'Educazione Naziunale à u Centru Jean Simi.
  6. Subvenzione eccezziunale à l’associu « Lisula Musica ».
  7. Subvenzione eccezziunale à l’associu « Scuderia Balanina ».
  8. Subvenzione eccezziunale à l'associu "SNSM".
  9. Creazione di una pusizioni contractuale di categuria B non full-time (5:30 p.m. à settimana).
  10. Creazione di una pusizioni contractuale di categuria C non full-time (5:30 p.m. à settimana).
  11. Stabilimentu di u Schema di Compensazione Tenendu in contu e Funzioni, Sughjetti, Competenza è Impegnu Prufessiunali (RIFSEEP) à tutti i trainee è incumbenti cuntrattuali.
  12. Diverse dumande / informazioni.

A sessione si svolgerà à porte chjuse per via di restrizioni sanitarie.

Spettaculu – 25/11

Dans le cadre de la Festa di a lingua, la Municipalité de L’Ile-Rousse a offert aux scolaires (3èmes et 4èmes classes bilingues) la représentation...

leghje più